Amedspor'da Yeni Malatyaspor mesaisi

Süper Lig hedefi için çalışmalarına devam eden Amedspor, 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 16.00’da deplasmanda karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçı için hazırlıklarına devam ediyor.

Amedspor'da Yeni Malatyaspor mesaisi

 Amedspor, geçtiğimiz hafta sahasında kaybettiği puanları telafi etmek arzusunda. Amedspor’un bu maçtaki hedefi, 3 puanı alarak yoluna devam etmek. 

Amedspor’un hedefinde Yeni Malatya maçı var

Anasayfa » Diyarbakır » Amedspor’un hedefinde Yeni Malatya maçı var

Amedspor’un hedefinde Yeni Malatya maçı var

REKLAM ALANI

Diyarbakır Kayapınar Spor

26.09.2024

0

163

A+

A-

Süper Lig hedefini sürdüren Amedspor, 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 16.00’da deplasmanda karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçı için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Günde çift antrenmanla Malatya maçına hazırlanan Amedspor, sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı. Teknik Adam Ersun Yanal nezaretinde gerçekleşen idmanda oyuncular, fitness salonunda hem güçlerini artırmak hem de dayanıklılıklarını geliştirmek için yoğun bir program uyguladı.

SAHA SORUNU SÜRÜYOR: KARŞILAŞMA ŞANLIURFA'DA

Yeni Malatyaspor’un sahası henüz hazır olmadığı için bu maçı Şanlıurfa’da oynayacak olan Amedspor, bu önemli maçta ligdeki inişli çıkışlı performansını geride bırakmayı hedefliyor. Yeşil Kırmızılı takım son haftalarda sergiledikleri oyundan memnun olmayan, taraftar bu maçtan mutlak galibiyet bekliyor

Teknik direktör Ersun Yanal, hazırlık sürecinde oyuncularıyla sık sık birebir görüşmeler yaparak, hem taktiksel hem de psikolojik açıdan takımı maça hazırlıyor. Yanal, futbolculara karşılaşmanın önemini vurgularken, disiplinli bir oyun anlayışı benimsedikleri takdirde, maçta istedikleri sonuca ulaşabileceklerini belirten Yanal, bu önemli maçta taraftar desteğine her zamankinden fazla ihtiyaç duyduklarını belirterek, taraftarlarını destek için Şanlıurfa’ya beklediklerini duyurdu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz