104 DÖNLÜMLÜK ARAZİ CİNLERİN AĞZINI SULANDIRIYOR

Diyarbakırspor kimsenin umrunda değil herkes  104 dönümlük arazinin peşinde  satmak için çok yol deniyorlar. Şimdi değil Diyarbakırsporda işler kötü gitmeye başladığı zaman Diyarbakırsporu borclandiran 1 e 10 koyanlar  parayı koparmak için her  yolu deniyorlar 

      Diyarbakirspora yönetici gibi gelen ve yönetici olduktan sonra cin olan cinleri  çarpan vasıfsız kuklalar Diyarbakırsporun arazisini satırmak için alem kulem edip her yolu deniyorlar .Arsa  dönemin Valisi Efkan Ala zamanında  Başkan Ahmet Göksunun Diyarbakırspora  kazandırdığı  ve tarihinde tek dikili ağacı olmasını sağlayan kişidir. Gelenlerin çoğu  Diyarbakırsporu çarpmak için bütün yolları denemişler.  Hep cinlik peşinde koşmuşlar. 

              İşi gücü olmayan ceketi ile Diyarbakırspora gelenler çıkarken iş adamı olarak çıkmışlar. Arazinin değeri çok yüksek  600 trilyon civarında hepsi pusuda bekliyor ağızlarının salyası akıyor. Bilmedikleri bir şey var arsanın üstünde şerh var arsa verilirken bunu özelikle Ahmet Göksu koymuş. Satılamaz sadece Diyarbakırspora tesis yapılması için verilmiştir.Bunu kulak arkası edip satırmak için neler yapılmıyorki çalmadık kapı bırakmıyorlar . 

        Yazık bir kent takımına bu kadar yapılan haksızlık başka hiç bir yerde yoktur. Diyarbakırspor Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış  köklü bir anadolu takımıdır. Borcu devede kulak gibidir.  kapanması çok rahat ama o adımı kimse atmıyor . Bitmesini isteyen çok var bu şehirde

         Hele özelikle sonradan bu şehire gelenler Diyarbakırlı olanlarda sesiz kalınca zararı Diyarbakırspor çekiyor yilardır BAL liginde 3.lige çıkmak için çabalıyor. Kimseden destek görmeden kendi çabaları ve imkanları ile 3 veya 5 cefakar insan ve  arkasında duruşunu bozmayan   Diyarbakırsporlulara yaşam mücadelesi veriyor. Başka kimseseninde sesi çıkmıyor.

         Bir şehir ancak bu kadar vefasız olur  .11 yıl süper lig görmüş bir takım mazisi geçmişi ile anadolu takımlarına önderlik etmiş örnek olmuş  Diyarbakırspora  içerden çok  ihanet  edildi iyi günlerde şakşakçılık yapanlar şimdi 90 derce dönüş yapmış bırakın Diyarbakırsporun  yanından geçmeye bile tahammülleri kalmamış bu öfkeyi Diyarbakırspora bu bakış açısı bizleri rahatsız ediyor.

        Diyarbakırspor Diyarbakırlıların takımıdır bu şehrin ismini taşıyan ilk takımdır bu şehrin göz bebeğidir. Eski günlerine dönmesi için herkesin destek olması lazımdır. Valisinden Belediyesine burokatlara  iş adamlarına Diyarbakılı olan herkesin desteğine ihtiyacı vardır. . Bunu yapmak herkesin borcudur. Diyarbakırspor vardır.   Bu bölgenin ve Türkiyenin  en köklü kulübüdür.     

          Üst liglerde oynamayı hak ediyor.Bu bazılarının hesabına gelmesedede bir gün mutlaka hak ettiği yerlere gelecektir. Buna kimse engel mani olamayacaktır. Diyarbakırspor Kent takımıdır halkın takımıdır. Diğer takımlara verilen imkan birazda Diyarbakırspora verilsin Diyarbakırsporda bu şehrin takımıdır. Hemde ilk kurulan ve bu şehire çok başrilar kazandıran ve şehri onure eden takımdır. Bu vefasızlık bizlere yakışmıyor sahip çıkalım destek olalım