DİYARBAKIRSPOR’DA HEDEF GALİBİYET..

Diyarbakırspor BAL Ligi maçların başlamasına 1 hafta kalırken Seyrantepe’de yoğun ve tempolu  bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Aytekin Yıldırım nezaretinde çalışmalar hızla devam ediyor. Sayın il Valimiz Murat Zorluoğlu’nun antrenmana gelmesi Diyarbakırspor destek vermesi taraftarla bütünleşmesi bizim için bu şehir için çok sevindirici çok iyi oldu. Takımın moral motivasyonu çok yükseldi .

 Kulüp başkanı Bedirhan Akyol'dan bilgi alan ve destek vereceğini belirten ve sıkıntılarını dinleyen sayın valimiz Murat Zorluoğlu'na Diyarbakırlı olarak teşekkür ederiz. Süper ligde 11 yıl mücadele vermiş Trabzonspor’la beraber anadoluda 3 büyüklere deplasman gösteren ender 2 takımdan biridir. Aynı zamanda bölge takımlarına hep ağabeylik yapmış bir şehir takımıdır.

 Beşiktaş süper ligde bütün takımları yenerek şampiyon olurken Beşiktaş’ı o sezon yenen tek takım Diyarbakırspor olarak tarihe geçmiştir.  3 büyük takımı bir sezonda yenen tek Anadolu takımıdır. Bir zamanlar Galatasaray'ın teknik direktörü rahmetli Coşkun Özarı Diyarbakırspor deplasmanını şöyle tarif ediyordu. Diyarbakırspor’dan puan almak denizin dibinde sünger çıkarmak kadar zordur demişti.

 Diyarbakırspor yıllardır sahipsiz takıma yardımcı olan yok o kadar zengin iş adamı varken bu şehirde para kazanırken hiç birinin Diyarbakırspor’a yardım etmemesi ve uzak durması çok üzücüdür..  İyi günde kapıda nöbet tutanlar şimdi ortalıkta yok Diyarbakırspor’un yeniden ayağı kalkması için Diyarbakırlıların kendi takımlarına sahip çıkması kenetlenmesi lazımdır.

Bu yıl Diyarbakırspor’un grubunda hedefe oynayacak takım sayısıysa belli  çekilen fikstür de önceki yıllara göre daha  avantajlı bunu değerlendirirse hedefe çabuk   ulaşır. Dün DSI Sporla bir hazırlık maçı yaparak geçiren Diyarbakırspor bu maçta bütün futbolcularını denedi. Aytekin Yıldırım haftaya Erganispor ile deplasmanda oynayacağı maç için ideal 11 kurmanın hesaplarını yapıyor.

Erganispor maçı öncesi bir hazırlık maçı daha yapacak olan Diyarbakırspor daha sonra Ergani spor maçına kenetlenecek. Pazar günü Erganisporla deplasmanda oynayacak olan Diyarbakırspor da hedef 3 puanla dönmek. Bu konuda bu şehirde yaşayan herkesin desteğine ihtiyacı var. Lige iyi başlamak her zaman iyidir. Haydi Diyarbakırspor bu yıl hedef 3.lige çıkmak olacak bunu yapacak gücün var. Biz buna inanıyoruz.