DİYARBAKIRSPOR’DAKİ SESSİZLİK CAN SIKIYOR

Geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı bir süre yazı yazamadım dünyada insan sağlığından önemli bir şey yoktur. Sağlığın kıymetini bilmek lazımdır. Yeniden aranıza   döndüğüm için mutluyum 

Diyarbakırspor'daki   sessizlik can sıkıyor. Acilen kongre kararı alınmalıdır. Taraftarlar takımdaki belirsizliğin bir an önce çözülmesini bekliyorlar 3 yılda bir yapılan kongrede yönetim 3. yılını doldurdu 3 yılda başarısız olan yönetimin yaptığı tek şey 1 kez final oynadı Bal liginden düşürdüğü takımı tekrar Bal ligine çıkarmak oldu. Yazık Diyarbakırspor gibi büyük bir takımın camianın bu durumda olması çok üzücüdür.  Kendi şehrinde bu kadar yanalız kalması dünyanın başka yerinde yoktur .düşmanlık yapanlarında Diyarbakırlı olmadığını çok biliyoruz.

Diyarbakırspor'un acilen profesyonel liglere dönmesi lazım ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Bu konuda hep yalnız kalan Diyarbakırspor'a sahip çıkılması en büyük temennimizdir. Yazık Diyarbakır gibi metropol şehir kent takımı Diyarbakırspor'a sahip çıkmıyor yada sahip çıkmak hesaplarına gelmiyor. Bir Diyarbakırlı olarak takımımıza yapılanlardan dolayı destek çıkmayanlara kırgın ve kızgınız.

Üç sezondur yerinde sayıyor daha önce  3 sezon üst üste şampiyon olan ve Bal liginde teslim edilen takım hala yerinde sayıyor . Hatalar hep aynı iyi bir yönetim kurulmuyor yapılan yanlış transferler 3 sezondur aynı yazık acilen Diyarbakırspor'da radikal kararlar alınması lazım

Diyarbakır şehri zaten sırtını Diyarbakırspor'a çevirmiş bütün musluklar kapatılmış bitmesi için dua eden çok vefasız bir şehir bir takıma bu kadar düşmanlık yakışmıyor .Bu şehre sonradan gelen   yabancılara lafım yok Diyarbakırlı olanların Diyarbakırspor'dan uzak durmalarına anlam veremiyorum. Takımlarına karşı çok haksızlık ediyorlar. Bir şehirde bir takıma ancak bu kadar sıkıntı verilir.

Diyarbakırspor bu şehrin ismini taşıyan ve bu şehirde profesyonel liglerde mücadele veren ilk ve tek takımıdır . Diyarbakırspor'un yeniden eski günlerine dönmesi için herkes destek çıkmalıdır bugüne kadar bunu görmedik yapılanlar bizi üzüyor 11 yıl süper ligde bu şehri temsil eden takımın yalnızlığa terk edilmesi bu şehirde yaşayan ve dışarda olan takıma destek olmayanların ayıbıdır.

Çok takım battı yeniden ayağı kalktı Anadolu da bu örneklere rastlamak mümkün bunu    Diyarbakır'da göremiyoruz biz takımlara karşı değiliz şehirde çok takımımız olsun. B iz sadece Diyarbakırspor'a yapılan haksızlığa karşıyız çifte standartta karşıyız . Bu böyle gitmez hep kötü gidecek değil ya mutlaka bir gün Güneş Diyarbakırspor içinde doğacaktır.

Yeni sezon için hiç ses yok kongre yapılacaksa hemen yapılmalı ve Diyarbakırspor’un bekleme lüksü kalmadı. Bu sezon bal liginde zorlu takipler var hedefe şampiyonluğa oynayan takım sayısı fazla bu şehirde Diyarbakırspor’un varlığından rahatsız olan çok kişi var Diyarbakırspor’u kurban seçtiler  tamamen kapanmasını isteyen çok zihniyet var Diyarbakırspor şehrin takımıdır     

Yaptıkları ortada bunu yapacak 2. bir takım yok bu şehirde b sahiplenme olayı tamamen bitmiş  çunkü memlekette Diyarbakırlı klmamış çoğu dışarıya göç etmiş Diyarbakır şehride dışardan çok göç almış bir şehie ve Diyarbakırın örf adetleri yok olmuş olmasaydı bu gün Diyarbakırspor bu durumda olmazdı bir avuç vefalı  karekterli insanlarla var olmaya çalışıyor .

Önümüzdeki sezon Diyarbakırspor'un iyi bir yönetimle 3.lige çıkması en büyük dileğimiz yeter ki iyi bir yönetim kaliteli bir takı olsun Diyarbakırspor'un böyle alt liglerde mücadele etmesi bu kente yakışmıyor herkes elini taşın altına koysun Diyarbakırspor'a sahip çıksın beklentimiz budur.