DİYARBAKIRSPOR TOPLANIYOR

Diyarbakırspor bu gün top başı yapacak sahaya inecek  Aytekin Yıldırım nezaretinde yönetimde yaşanan sıkıntı kaos  takımada yansıdı. Diğer takımlar  1 ay önceden kampa girdi. Transferlerini yaptı  hazırlık maçı yaptı. Diyarbakırspor 21 gün kala bir araya gelecek

         Rakiplerimizden bir adım geriden  başlayacağız. Transferde tanınan ve Yerli futbolcuların olması takıma daha iyi katkı yapar . Her Diyarbakırlı futbolcunun en büyük hayali Diyarbakırspordur. Ve bu takımda oynamaktır. Yeni sezonun Diyarbakirspora hayirli olmasını dileriz. Takımı bırakan eski yönetim sportif acıdan bu takıma bir şey vermedi. 3 yıl Diyarbakırspor yerinde saydı .Birde üstüne borç bırakarak ayrıldı. 

       Bu gün Diyarbakırsporun en az 2.ligde olmasi gerekirken  giden yönetimin hatalarla dolu idaresi Diyarbakirsporun 3 yılının heba olmasına neden oldu. Işı bilmedikleri için işi bilmeyen adamları çevrelerine toplamaları ve bunlarla yola çıkmaları yaptıkları bütün işleri boşa çıkardı Bazen para ile olmuyor. Çevredeki manevi akılı dosstlarla yola çıksaydılar daha verimli olup daha çok başarılı olurdular.

        Şimdi yeni bir sayfa yeni bir hedef işimiz biraz zor olacak  grupta bölgenin takımları zamanında Diyarbakirspirla hazırlık maçi yapmak için para teklif eden takımlar düzeyinde ve avantajlı bir fikstürümüz var yapılacak akılı bir transferle teknik ekip  bu işin üstesinden gelebilir  

         Şehirde destek çıkmalıdır. Diyarbakirspor düşüşe geçtiğinden beri herkes terk etti .Yeni hedef yeni arayışlara girdi .bir çoğuda küstü maça gelmiyor .yazik bu iste Diyarbakirsporun bir günahı yok yönetenler bu duruma getirdi cezayi çeken Diyarbakırspor oldu .Bu yanlış herkes  destek up sahip çikmalidir Diyarbakirspor bu kentin en değerli emanetidir .

        .Bakın  diğer şehirlere komşularımız Ş Urfa Batman Elazığ  Van   kent takımlarına nasıl sahip çıkıyorlar. Birde şehir takımıyız ve kendi şehrinin ismini taşıyan  tek takımız neden destek olunup sahip çıkılmıyor. Iyi günde herkes vardır.

         Önemli olan kötü günlerde sahip çıkılmalıdır. Bu konuda sayın il  valimiz  bu şehirde yaşayan zengin iş adamlarımız sahip çıkabilir. Bu şehirde yaşayan bazı iş adamları ve büyük şirketler Başka şehir takımlarına sponsorluk veriyorlar.  Neden kendi memleket takımları  Diyarbakırspora  verilmiyorlar.

        Öyle bir sehirki düşenin dost olmuyor .Düşenede  bir tekme yerde  çekiyorlar tıpkı Diyarbakırspora yapılan gibi  bu şehirde vefa olayı yok kalmamış 11 Süper ligde oynayarak bu şehire başarı ve payeler  kazandıran takıma işler kötü gittiği için kimse sahip çıkmıyor destek olmuyor.iyi günde alkış çalanlar şimdi bu takımın en büyük düşmanı olmuş bitmesi için dua edenler var .Bu memlekette 2 telde oynayan  çalgıcılar  çoğalmış yağmur nerde yağarsa  taralayı oraya götürenler  var hemde çok 

    Bu konuda Diyarbakırsporun bir önceliğinin olması lazım şehir takımıdır. Bu şehire verdikleri ortadadır. Birden desteğin çekilip kaderine terk edilmesini çok düşündürücüdür.Bu yapılan hatalardan dönülmesi en büyük dileğimizdir.